Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer voor www.verloskundigenmaastricht.nl

maatschap (Kamer van Koophandel: 14114801), hierna te noemen Verloskundige Praktijk Schoffelen van Vleuten, verleent u hierbij toegang tot www.verloskundigenmaastricht.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
Verloskundige Praktijk Schoffelen van Vleuten behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend.

Beperkte aansprakelijkheid

Verloskundige Praktijk Schoffelen van Vleuten spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Verloskundige Praktijk Schoffelen van Vleuten.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Verloskundige Praktijk Schoffelen van Vleuten nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Verloskundige Praktijk Schoffelen van Vleuten.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Verloskundige Praktijk Schoffelen van Vleuten, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Reviews

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten / cliënten. Nadat de verloskundige zorg is afgerond nodigen wij alle klanten, waarvan het e-mailadres bij ons bekend is, uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een cliënt waar wij zorg aan verleend hebben zal klantenvertellen de klant / cliënt vragen om aan te tonen dat zij verloskundige zorg heeft ontvangen van de Verloskundige Praktijk Schoffelen van Vleuten.

Nepreviews worden door ons verwijderd.

Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.