Geboorte Berichtjes

Geboorte Berichtjes

Geboorte Berichtjes

Wij verwelkomen elke nieuwe baby zowel op onze website als op facebook, uiteraard enkel met toestemming van de ouders

 

Er was een ritje naar Zuyderland nodig maar mama volgde en zorgde er helemaal zelf voor dat โค๏ธMira zo mooi geboren werd. In Soedan ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฉ vieren ze feest voor deze kleine meid! 

Lieve Teo is geboren! Mama heeft jou goed verstopt afgelopen maanden want je bent groter dan wij hadden verwacht..! Die mama van jou heeft dan ook keihard moeten werken tijdens de bevalling en wat heeft ze dat fantastisch gedaan๐Ÿ’› iets om ontzettend trots op te zijn! 

"Ze was er nog sneller dan dat je rijst kookt" ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ zei de mama van ๐ŸŒธ Sammie๐ŸŒธ.

Onverwacht een klein popje ๐Ÿ˜

Grote zus helpt super mee!

Veel geluk samen ! 

Lieve ๐Ÿ’™ Naïm ๐Ÿ’™, hoe bijzonder was jouw geboorte: je werd in de vliezen geboren ๐Ÿ˜ en hoe bijzonder is je mama... als alle mensen zo positief waren zag de wereld er een stuk mooier uit โ™ก 

Fantastisch gedaan! Veel geluk samen ! 

Paula is prachtig! Wij zijn allemaal jaloers op die volle bos donkere harenโค๏ธ Welcome baby girl!

Papa was net op tijd op de kamer, want het ging ineens heel snel... Daar was je dan: Bruce๐Ÿ’™ Je bent een voorbeeldige baby!!

Deze mama is thuis gebleven tijdens de bevalling. Makkelijk was het zeker niet, maar snel wel!!! Ineens was ze daar… het kleine zusje Jill๐Ÿ’•

Lucas maakte tijdens de bevalling ineens vaart! Het was pittig voor mama, maar wat heeft ze het goed gedaan๐Ÿ‘๐Ÿผ Nu is het genieten met jou kleine man๐Ÿ’™

Hier zijn ze!!! ‘Onze’ volle maan baby’s ๐ŸŒ•โœจ

 

๐Ÿ’™ MILO. Prachtig thuis geboren in het bijzijn van zijn grote zus! Voor deze ouders uit Brazilië was het extra speciaal om thuis te mogen bevallen!

 

๐Ÿ’— LOÏS. Het geslacht bleef tot het einde geheim. Heel even gingen papa en mama twijfelen; zal het dan toch een jongetje zijn? Maar niks is minder waar; er is een 2e prachtig meisje bij in dit gezin!

 

๐Ÿ’— meisje nummer 2 van de nacht! Thuis in bad geboren met alle werkende collega’s om mama aan te moedigen. Zelfs de ambulance medewerker was erbij en hij was er (gelukkig ๐Ÿ˜‰) ook alleen om te kijken en aan te moedigen! Super gedaan mama!

 

๐Ÿ’™ LYO-INÓAH. Deze kleine man is later op de dag geboren in het bijzijn van 1 verloskundige en 1 verloskundige in spé! Zoals mama zelf zegt: ‘de bevalling was zo gezellig!!! Alsof ik 2 vriendinnen naast mijn bed had staan.’ 

Hallo Ravi ๐Ÿงข!  Zooo fijn dat je weer thuis bent bij je twee grote zussen , je grote broer en je kleine zusje! Wat hebben ze je gemist ! Het genieten gaat nu echt beginnen na een onrustige periode zonder jou thuis. Heel veel geluk samen !!

Deze super mama had voor zichzelf een paar zinnetjes geschreven die ze tijdens de weeën gebruikte. Één van deze zinnetjes was "ik ben gezond en sterk". En sterk was ze !!! Na een hele rit mocht ze haar knappe meisje ๐ŸŒธ Rowena ๐ŸŒธ verwelkomen. Trots op jullie ! 

Klein broertje Kaiden is geboren ๐Ÿฅณ๐Ÿ’™ Het geboorteplan verliep anders dan verwacht, maar achteraf o zo positief! Mama is een kanjer! 

Daar is ze dan… JULIEโค๏ธ Ze had het veel te goed bij mama in de buik, dus was voorlopig nog niet van plan om zichzelf te melden... maar nu ze er is, vindt ze het toch hartstikke leuk om bij papa en mama op de arm te liggen. 

Een bevalling om nooit te vergeten…! Onze assistente Kirsten heeft dan al 4 kinderen gebaard, maar haar grootste wens was om bij een bevalling aanwezig te mogen zijn en die wens is uitgekomen! Tijdens deze drukke dag kondigde er maar liefst 2 baby’s

zich aan en waren er dus 2 verloskundigen nodig… Uiteindelijk liep de dienst zo dat wij met maar liefst drie collega’s aanwezig waren om jou ter wereld te zien komen lieve Scott!!!!๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ’™

En wat heb jij een super stoere mama die zo ontzettend beheerst de bevalling is doorgekomen! Ontzettend knap gedaan๐Ÿ‘๐Ÿผ Heel veel geluk samenโœจ

Hoera voor Matteo,

Fijn dat jij er bent.

Je hebt mama goed aan het werk gezet, maar het resultaat mag er zijn.

Je gedraagt je nu als een voorbeeldige baby.

Iedereen geniet, zelfs je grote broer is trots!

Welkom lieve Lou,

Wat doe je het goed.

Mama en papa zijn verliefd en super trots!

Wat een een prachtig geschenk ben jij, met kerst aan tafel erbij!

Afgelopen week heeft er nog een prachtige thuisbevalling plaatsgevonden! Deze ouders wisten 9 maanden lang het geslacht niet en dachten dat ze een tweede meisje zouden krijgen, maar toen werd er een prachtig ventje geboren! ๐Ÿ’™FUNS๐Ÿ’™ 

Lieve Liam is geboren! Deze powermama heeft tijdens de bevalling besloten om thuis te blijven en wat heeft ze dat super knap gedaan!! Geniet mooi gezin๐Ÿ’›

Na de M volgt de N ๐Ÿ˜‰ Hallo ๐ŸŒธ Nina ๐ŸŒธ! Je doet het super en papa en mama zijn een geweldig team samen. 

Ik zeg : het eerste baby-album heeft prioriteit boven trouwalbum met zo'n schattige baby ๐Ÿ˜‚ veel geluk samen! 

Hoera ze is thuis ! Hallo ๐ŸŒธ Lynn ๐ŸŒธ!

De twee vriendjes op het geboortebord houden haar fijn gezelschap โ˜บ

Veel geluk samen ! 

Tijdens een koude winternacht dacht  

๐Ÿ’™ Lev ๐Ÿ’™ ik jaag mama en papa het warme bed uit ๐Ÿ˜‚ Welkom vroege vogel ! Bijzonder dat je Kerst 2022 al je eerste gaat zijn ! Proficiat  ! 

Na een onverwachte snelle wending werd de "trots van het huis" geboren !

Welkom  ๐ŸŒธ Vanity ๐ŸŒธ! Proficiat ! 

Uitvoering 1 beviel zó goed dus papa en mama dachten we maken gewoon een kopie ๐Ÿคฃ welkom lieve ๐Ÿ’™ Boyd ๐Ÿ’™! 

Je mama heeft het fantastisch gedaan ! Proficiat ! 

Stoere Dez is geboren๐Ÿ’™ 

En wat is het een feest! Alsof je er altijd al bent geweest๐Ÿงธ 

Je had op het eind van de bevalling nog even andere plannen gemaakt... maar je bent het helemaal waard Mila๐Ÿ’ Papa en mama kunnen uren naar je kijken en terecht, want wat ben je mooi! Groei maar goed door kleintje! 

Hallo lieve ๐ŸŒธ Ikra ๐ŸŒธ

Het 3de prachtige kindje in dit gezin!

Mama twijfelt soms maar doet het super goed. Veel geluk samen ! 

Na de geboorte was er nog twijfel over jouw naam… maar mama’s hebben altijd gelijk… dus je heet NOURI en het past helemaal!! ๐Ÿ’™ 

Het knapste zusje Bobine is geboren๐Ÿ’“ Grote broer is zó ontzettend lief en trots! Nu al vriendjes voor het leven. 

Daar is ๐ŸงขAyaz! Wat een kleine kanjer is het ! Zijn ouders zijn trots en blij!

De kleine man geniet van veel Kerst versieringen met blauwe ballonnen. ๐ŸŒฒ๐Ÿงข

Lieve Iris is geboren! Je hebt het behoorlijk spannend gemaakt tijdens de bevalling, maar gelukkig doe je het vanaf moment één super goed! Papa en mama stralen ๐Ÿ’“

Hallo lieve Tara, wat ben jij een mooi en lief meisje. Wat kwam je goed ter wereld. Mama kan het nauwelijks geloven. Jullie worden zo goed verzorgd, natuurlijk door de lieve kraamzorg, maar oma rent ook rond en verzorgd iedereen in "no time". Geniet ze samen!

Welkom lieve kleine Mae.
Wat doe je het super goed.
En lieve kleine broer is trots op zijn kleine zusje.

De wereld is weer een prachtig poppetje rijker! Lieke, wat ben je knap. Papa en mama hebben al meerdere keren gehoord dat je een pittig dametje bent, dus dat wordt een groot feest later.. ๐Ÿ˜!

De slingers hangen op want deze papa en mama zijn mega trots op hun prachtige Sem ! Ondanks de pijn tijdens de bevalling bleef deze powermama grapjes maken en lachen. Hopelijk heeft Sem deze heerlijke humor overgenomen ! ๐Ÿคช๐Ÿงก

Net als grote broer was ๐ŸŒธ Joany ๐ŸŒธ een vroege vogel met ruim 37 weken ! (Mama blij ๐Ÿคฃ). Het is een poppetje !

Veel geluk samen ! 

๐Ÿ€Divora is het geluks prinsesje van haar ouders ! Ze is echt heel erg schattig met haar kleine krulletjes !

Hieperdepiep Hoera voor Juna,
Juna is heel nieuwsgierig, ze wilde graag de wereld wat eerder verkennen dan wij gepland hadden. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ze doet het super goed!

Welkom lieve Milou,
Je hebt mama goed laten werken.
Maar je hebt het meer dan goed gemaakt.
Grote zus is ook super trots.

Gerrit is kleiner dan zijn grote broer toen hij geboren werd, maar hij doet het hartstikke goed.

Aan aandacht geen te kort in dit huis! Heel veel geluk mooi gezin.

Lieve Kamillia en Rafik zijn geboren. Kamillia is ruim een halve kilo zwaarder dan Rafik, maar zal toch voor altijd te horen krijgen dat haar broertje ouder is!

Ze liggen er samen heerlijk bij op hun kamertje. Dat wordt double trouble later!

Welkom kleine James๐Ÿ’™

Tijdens de bevalling heb je het behoorlijk spannend gemaakt voor papa en mama ! Nu is het thuis bijkomen, maar gelukkig ook zeker genieten !! 

Hallo lieve ๐Ÿ’™ Sef ๐Ÿ’™ !

Je bent een prachtig mannetje die lekker zijn tijd nam. Mama en papa zitten op een blauwe wolk waarbij hopelijk snel de zon nóg harder gaat schijnen ๐Ÿ™Œ veel geluk ! 

Prachtige Lucie is geboren! Het geboorteplan moest even worden bijgesteld, maar dat maakt nu niet meer uit, want je bent er!๐Ÿ’

Kleine Karim is geboren en hij doet het super goed ! Papa en mama laten ons niet weggaan zonder iets te snoepen ;)

1 dag voor de bevalling hadden deze ouders nog 6 opties voor de naam… Toen de weeën ineens begonnen kwam hij met een snelvaart en wisten de ouders direct toen ze hem zagen hoe hij moest heten: Joshua๐Ÿ’™ Welcome beautiful boy!! 

Welkom lieve Iwan!

Wat ben je een lieve, kleine, knappe vent.

Jij bent echt de kers op de taart in jullie gezin.

Wat ga je het goed krijgen met die twee grote lieve zussen van je.

Iedereen is super trots.

Welkom allerliefste Sofia ! Wat ben je een knap meisje zeg ! Mama straalt en dat is zo mooi om te zien๐Ÿ’ž Heel veel geluk samen. 

Papa en mama begonnen en eindigden de zwangerschap op een culinair plekje: 

de gele M ๐Ÿ˜‚๐ŸŸ

Ze zijn een superteaMMM saMen ๐Ÿ˜‚

Veel geluk met jullie knappe ๐ŸŒธLore๐ŸŒธ  

Hoe mooi is het als er al jaren een naam op "plank"  ligt en dit eindelijk werkelijkheid wordt ! Welkom lieve ๐Ÿ’™ Sev ๐Ÿ’™. Heel veel geluk samen ! 

Alina is heerlijk thuis aan het genieten van alle aandacht. Ze ligt erbij als een echte prinses. Fijn samen genieten nu.

Welkom Casper,
Casper zat goed bij mama, dus bleef gewoon lekker eigenwijs zitten. Maar hierdoor wel een geboren op een mooie eigen datum. Fijn dat je er bent kleine man, welkom in een super leuke straat!

Hallo lieve kleine Margaretha,
Je kon niet wachten met geboren worden.... 37 weken was blijkbaar voldoende voor je. We begrijpen het wel, iedereen stond ook te popelen om je te bewonderen.

Van in Kroatië tot in Japan, overal hangen de vlaggen uit voor Amelie!

Ze was er supersnel opeens. Mama is oprecht trots en dat mag ook wel.

Goed gedaan, nu lekker genieten met jullie viertjes.

Welkom lieve ๐Ÿ’™ Milo ๐Ÿ’™

Zo'n briljant geboortebord moest op de foto ๐Ÿ˜ #papaheefteenrijschool

Veel geluk!! 

Hello ๐ŸŒธ Izzy ๐ŸŒธ

Op de valreep van de 12de werd je alsnog geboren !

Mommy and daddy are a great team ๐Ÿ’ช

Veel geluk samen ! 

Thea โค๏ธ en Hugo โค๏ธ wat doen jullie het goed op mama’s melk !

Zo fijn dat jullie thuis zijn bij de grote zus !  Heel veel geluk samen!

Lieve ๐Ÿ’™ Natan ๐Ÿ’™

Jij maakt de cirkel rond. 

En als jij ook maar de helft van de kracht van je mama hebt, ben je al gezegend.

Veel geluk samen ! 

Hallo knappe Sam! ๐Ÿ’™

Wat fijn dat je met mama & papa thuis bent. Op naar veel kusjes en knuffels, gefeliciteerd! ๐Ÿฅฐ

Anila

Anila is geboren! Wat ben je knap met je mooie donkere haren๐Ÿ’—

Hailey-Ann

Genoeg broers en zussen om jou heen Hailey-Ann ๐Ÿ’›, ze kunnen niet wachten totdat ze met je kunnen gaan spelen later!

Hallo lieve ๐ŸŒธ Nova ๐ŸŒธ!

Desayo, milage, realidat.

Wens, wonder, werkelijkheid โ™ก

Bon bini, leef klein meidske.

Veel geluk samen ! 

Hallo lieve ๐Ÿ’™ Ruben ๐Ÿ’™ Wat fijn dat je je thuis bent!  Hopelijk wat meer rust samen met grote broer en mama en papa ! Proficiat ! 

Morris is geboren! Hij was een kleine deugniet geworden aan het einde van de zwangerschap, maar nu je er bent is het je helemaal vergeven! Geniet ervan met z’n drieën๐Ÿ’š

Eerder dan gepland heb jij je aangekondigd, maar wat doe je het goed! Groei maar hard door kleine Noah๐Ÿ’™, dan mag je snel naar huis, want daar is iedereen klaar voor jou. 

Wat een bink ben jij Mason๐Ÿ’™ Met bijna 4500 kg op de wereld gekomen..! en mama heeft het zó goed gedaan tijdens de bevalling: thuis, zoals gepland!! 

Rita๐Ÿ’› swam into her moms arms when she was born. Mom knew exactly what to do during labour. Welcome little girl! 

Beautiful Tudor is the third boy in a row! And mommy is a lioness, mothership fits her like a glove.. <3

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar daar is hij dan…. MOOS๐Ÿ’™ Rachelle is voor de derde keer trotse mama geworden van een prachtige zoon. Hij liet dan wel lang op zich wachten, maar toen de vliezen eenmaal braken was hij er binnen een uur. Papa en mama waren dan ook echt een top team, gefeliciteerd samen!๐Ÿซถ๐Ÿผ

Hallo lieve Juul,
Wat kwam jij goed en snel ter wereld.
Ga maar lekker groeien, zodat je snel kan meedoen met voetbal......want dat moet toch bijna wel als je wieg staat tegenover het voetbalveld!

Mama heeft heel veel kracht getoond tijdens de bevalling en nu is het bijkomen met jou op de arm. Wat fijn dat je er bent Davinyo๐Ÿ’™

De zwangerschap was de laatste weken geen pretje meer, dus nu is het volop genieten, want Lizz is geboren!๐Ÿ’•

Mama’s wens was om dit keer thuis te bevallen en dat heeft ze gedaan. Het was even pittig, maar kleine Sjuul๐Ÿ’™ is het helemaal waard. Super gedaan mama!

๐ŸŒปFlorijn is de mooie ruim 4 kg baby die mama mooi op de wereld zette en nu verzorgd wordt door zijn tante, dat is boffen ! Welkom in je mooie nieuwe huis !

De wereld ( niet ) op zijn kop voor ๐ŸŒบ

Vayèn! Een eigenwijsje van een meisje ! Hallo stuiter baby !

De kleinste telg in het gezin is ๐ŸŒผKeetje! Mama ging voor de thuisbevalling en dat is gelukt ! En hoe! De grote zus en broer zijn blij !

Haar naam net zo mooi als dat ze zelf is!  Hallo ๐ŸŒธElise, je geboorte was anders dan verwacht maar mama heeft het goed gedaan !

Lieve ๐ŸŒธRobin. Je bent ons kleine welpje dat vecht als een leeuw! Je hebt alles goed doorstaan in Utrecht en je ouders wijken niet van je zijde! 

We sturen moed en kracht vanuit Maastricht 

โค๏ธHi Hamza you're a lucky boy!  A lovely family is waiting for you, We hope to see you soon! 

๐Ÿ’šColin heeft een schattig zusje !  Hij werd soepeltjes geboren en mama was hier blij mee! 

Goed gedaan !! 

Vivraan ๐Ÿ’™ is the most beautiful boy from India! 

His mummy is a talent ! 

Lots of luck in Maastricht ! 

De mooiste naam werd nog door haar opa uitgezocht ...ze heet ๐ŸŒธCarmen! 

Het bad in Zuyderland deed wonderen ! 

Carmen zwom de de wereld in om haar twee zusjes te begroeten ! Heel veel geluk ๐Ÿ€ 

Valya zwom thuis de wereld tegenmoet, welkom prachtig lief meisje. Mama was een leeuwin!๐Ÿ’œ

Dit ventje kreeg op het einde ineens haast en daarmee heeft hij zowel mama als ons verrast ! Voor mama was het helemaal prima, want toen kon ze hem snel in haar armen nemen. Welkom lieve Sepp ๐Ÿงธ

Het is groot feest, want Lima is geboren ๐ŸŽ€ Aan aandacht geen gebrek in huis ! Papa en mama doen het super samen. 

Zusje Renee is geboren ๐Ÿ’œ en ze ligt er heerlijk bij thuis ! 

Slechts een paar procent van de kinderen wordt op de uitgerekende datum geboren… en daar is Mae ๐Ÿ’— er eentje van !! Wat ben je mooi en wat doe je het goed. Papa en mama zijn volop aan het genieten ! 

Welkom Bruce๐Ÿ’™ Wat ben je mooi vlot thuis geboren! Bevallen kan mama wel! Heel veel geluk samen met je 2 grote zussen.

Lieve Aurelia is geboren ๐ŸŒบ Waar haar grote zus veel op papa lijkt is dit een kopie van mama! Oh en die grote zus wil, over een jaar of 20, ons team komen versterken. Dan weten jullie dat alvast๐Ÿ˜‰

โค๏ธ M I R R E โค๏ธ

 

Een vlindertje van liefde

Dat wegvloog heel zacht ..

Nu ben je een sterretje

En straal je dag en nacht.

๐Ÿ’™Mathis kan straks gaan spelen op het gezellige pleintje !  Mama haar bevalling was niet de meest makkelijke maar wat deed ze het goed. Proficiat !

De hele familie is trots op ๐Ÿ’œJuul!

Ze kwam mooi op tijd en wat is ze een leuk zusje !  Heerlijk genieten met zijn allen.

Mama’s wens was dat jij geboren zou worden op de verjaardag van je zus, maar daar was jij het niet mee eens en je besloot dat je toch nog je eigen verjaardag wilde hebben!!! Grote zus kreeg toen ze wakker werd het mooiste verjaardagscadeau dat ze zich kon wensen, haar baby zusje Anna๐ŸŒป

Bowie is geboren!! En ze heeft de meest trotse zus thuis, die niet van haar af kan blijven en haar aan iedereen wil laten zien. Jullie worden vriendinnetjes voor het leven ๐Ÿ‘ฏ‍โ™€๏ธ

Wat ben je nog klein... groei maar heel hard door en dan mag je hopelijk over een tijdje naar huis met papa en mama. Daar staan in ieder geval al 3 lieve hondenvrienden op jou te wachten. Welkom Jayleigh๐Ÿ’“

Al die maanden hebben jullie gezellig samen in de buik gezeten, enkel de eerste dagen na de geboorte zijn jullie gescheiden geweest. Nu zijn jullie dan eindelijk weer vertrouwd samen, want Servaas mocht mee met Odin naar huis!! Welkom thuis boys๐Ÿ’™๐Ÿ’™ 

Die ๐Ÿ’œLouèn heeft geluk ….

Ze gaat wonen in een echt bos …én heeft ze een mama die nu al tassen en schoenen voor haar verzameld๐Ÿ˜

Helemaal geweldig ๐Ÿ‘

En bevallen was een klus die mama heel goed  heeft doorstaan met alle hulp van papa en oma !

Mama was eigenlijk helemaal klaar met zwanger zijn …. En daar heeft

๐Ÿ’œNova naar geluisterd ..!

Met ruim 37 weken werd ze stralend geboren !  Heerlijk genieten kan beginnen !

Welcome sweet Riaan! Je mama heeft hard moeten werken, maar met de ondersteuning van papa ben je in hun armen geboren! Nu thuis genieten met grote zus en de hele familie die van ver weg zijn gekomen om jou te bewonderen

Hoe toevallig is dit????

 

Twee jongetjes 2 dagen na elkaar geboren en ze worden allebei

 

E Z R A ๐Ÿ’™ genoemd !!

 

De eerste Ezra heeft een zusje …

De tweede ook ๐Ÿคฃ!

 

Beiden mooie baby’s en super trotse ouders! En geen zorgen ze wonen niet in dezelfde wijk ๐Ÿ˜…!!

Veel geluk met jullie Ezra!

Hieperdepiep Hoera voor Romee๐ŸŒท!

Fijn dat je er bent! Alles is goed gegaan.

Het duurde ff, maar nu ben je lekker thuis en wil je alleen maar gewoon bij mama liggen.

Lekker warm zo!! Grote zus vindt het leuk, maar ze moet nu wel mama delen......dat is nog even wennen.

Geniet er samen van!

Kyo๐Ÿ’™ is een stoere bink, met een stoere naam en een super stoer pakje aan. Nog stoerder is zijn grote vriend, de viervoeter Frenkie! Dat gaat daar super gezellig worden.

Welkom lieve kleine Sophie๐Ÿ’Ÿ,
Hèhè eindelijk ben je thuis.
Eindelijk thuis samen knuffelen met papa en mama. Genieten samen.

Welkom lieve kleine Sem,
Je bent er lekker al!
Jij vind het allemaal wel prima.
Lekker badderen en plassen in het rond...
Jullie doen het fantastisch samen, lekker genieten.

Blue๐Ÿ’™ is een super lief klein schatje.
Met een grote trotse broer.
Nog even wachten en dan kunnen jullie samen gaan spelen op de camping!

Mama kon niet meer wachten om jou te ontmoeten. Je bent zelfs helemaal in Weert geboren! Lieve Yara, nu lekker genieten met mama en oma ๐ŸŒธ

Waarom zou je tijdens de zwangerschap ook op de kop gaan liggen als je net zo gemakkelijk met je billen beneden kan blijven..๐Ÿ˜‰ Ook nummer 3 werd in deze familie op keizerlijke wijze geboren. Grote broer en zus kunnen niet van je afblijven, zo leuk! Welkom kleine Jimmie๐Ÿ’š

Lieve kleine Lotte is geboren! Je hebt het mama niet makkelijk gemaakt tijdens de bevalling, maar nu is het genieten. Als jongste in een groot gezin kom je dan ook zeker geen aandacht tekort๐Ÿ’

De keizersnede stond gepland, maar toen kondigde jij jezelf eerder aan! Door de keizersnede te vervroegen, kon je gelukkig wel op de geplande manier geboren worden. Mama is ontzettend trots, en terecht!! Welkom Diyar๐Ÿ’™

Lieve Mozes๐Ÿงธ,

Een klein beetje ondeugend ben je wel....

Jeetje jouw geboorte was bij de finish toch wel even spannend.

Maar alles kwam goed. Ambulance puur en alleen om met jou te knuffelen....

Nou dat is nog eens een verhaal.

 

Hoi Floor๐Ÿ’Ÿ ,

Eigenwijsje met de billen omlaag.

Keizersnede was gepland.

Maar jij dacht, daar trek ik me niets van aan.

Je koos je eigen datum. Heel goed gedaan, is je goed recht!

De vlaggen hangen al uit voor Vigo!

Nou en dat mag ook wel.

Heel bijzonder om tijdens je hele bevalling drie ziekenhuizen te zien.

En zelfs de landsgrens over te gaan.

Vigo begon zijn avontuur in Maastricht, ging naar Heerlen en werd geboren in Genk.

Nou dat kan alleen Vigo zeggen.

Welkom lieve Theodore,

Hehe eindelijk samen thuis met mama.

Nu alleen nog maar genieten. 

Het was geen makkelijk begin, 

maar dat is door de komst van Theodore helemaal vergeten.

Welkom lieve kleine โค๏ธLoreโค๏ธ,
Prachtig thuis is bad geboren.
En wat is er nu leuker dan dat de bevalling begeleid kon worden door een bekende.

Welkom Gilano๐Ÿงธ!
Gilano had haast....
Thuis bevallen was geen optie.
Maar eenmaal in ziekenhuis, gingen alle remmen los en kwam hij ook.
Grote broer kan niet wachten met hem te gaan spelen.

Welkom Mexy๐Ÿ’Ÿ!!

Grote zus is blij en trost.

Nog even wachten, dan kunnen jullie samen spelen.

Lekker genieten nu samen.

Aybukeโค๏ธ is een grote meid van ruim 4 kg.

Ze heeft dan ook veel honger.

Gelukkig zijn er grote zus en grote broer om veel met haar te knuffelen en te troosten.

Tot in Turkije zijn ze blij met de komst van Aybuke!

 

 

Welkom lieve Dalia๐ŸŒธ,

Wat een knappe meid ben jij, met zoveel schattige haartjes.

Mama werkt keihard om jou de beste voeding te geven.

Wat doen jullie het goed samen!

Fijn dat je er bent.

Hieperdepiep Hoera voor Thije๐Ÿงธ!!!

Nou dat was geen makkelijke klus....

Maar nu is Thije ook niet bepaald een kleine vent.

Maar toch is hij de Benjamin van dit gezin.

Lekker genieten met z`n vijfjes thuis.

Welkom lieve Yinthe,

Ze is er, en ze is perfect!

Mama en papa doen het super goed samen.

Lekker samen genieten.

Hoe krijg je het voor elkaar?

Uniek! 2x bevallen en 2x op dezelfde datum!

14e is voor de ouders van Mozi toch wel echt een geluksgetal!

14-7 werd Mozi geboren en een paar jaar daarvoor zijn grote zus.

En dan nu, ze hebben elkaar ook ooit op de 14e leren kennen.

Hoe trots zijn de ouders van ๐Ÿ€Alain!

Mama hield vol en heeft de klus mooi afgerond met eigen regie! Gefeliciteerd met dit leuke jongetje๐Ÿ˜

 

Ontzettend tevreden lag ๐Ÿ’™ Liam ๐Ÿ’™ te chillen in zijn wippen omringd door zijn vriendjes op 4 poten :-) Mama straalt, zoals altijd! Veel geluk! 

Lieve kleine Lexie,

Je was en snel en vroeg bij.

Maar je doet het super goed.

Groei maar goed, dan komen we je snel thuis bewonderen.

Welkom lieve grote Moos,

Een kleine / grote vent ben je wel. 

Heel soepel kwam je daardoor niet, maar dat was al snel vergeten.

Mama deed het super goed!

๐ŸŽMario is geboren ! Wat zijn ze trots op hem! Hij komt in een nieuw nestje met allemaal diertjes  om hem heen!

Gefeliciteerd !

En de nogal onstuimige nacht werd afgesloten met ๐Ÿ€Kaylem! De kopie van zijn broertje …. Mama had de regie en heeft talent ๐Ÿ‘. Veel geluk!

Hallo ๐ŸงขViyan! Wat heb je toch lieve ouders !  Ze zijn zo blij met hun tweede zoon dat we wel honderd keer bedankt werden.  Maar mama heeft er helemaal zelf voor gewerkt !

 

Als ๐Ÿฆ‹Gigi de pit krijgt van mama zit het helemaal goed !  Wat een dotje is het!  Het was een nachtje goed doorwerken maar mama ging gewoon door !  Proficiat !

๐Ÿ’ฅTimeer heeft alles mee om een Iron man te worden ๐Ÿ˜„! Een papa die er al een is , een mama die bevalt als een iron woman én  hij heeft zijn eerste zwem meters al afgelegd in het bevalbad! Veel geluk samen !

Noël is een knap eigenwijsje ๐Ÿ’š

Eerst maanden met de billen omlaag liggen en daarna niet willen indalen tijdens de bevalling.

1 blik op jou, maakte alles goed! Wat doe je het goed. 

Het was niet bekend wat het ging worden …. Het water kindje was ๐Ÿฆ‹Fay !  Onderwater werd ze geboren en papa zag het gelijk :

It is a girl !!!! Gefeliciteerd !

Een rustige aanloop met een vlot einde ...

Kleine ๐Ÿ’™ Evan wilde de laatste dag van Juni nog mooi benutten voor zijn feestje ! 

Welkom! Jouw nestje is en wordt nog mooier dan het al is !!  Feest ๐Ÿฅณ! 

 

Een ritje naar Heerlen ...het was helemaal goed voor ๐Ÿ’™Vincenzo!  Zijn ouders zijn trots en het zusje idem dito๐Ÿ‘๐Ÿป  Super mama ! 

 

Een mooie mix van twee culturen en โค๏ธNolia

zag het levenslicht !  Welcome in Maastricht ! 

Twee jongens op rij ...er kwam een derde bij ๐Ÿ’™

Hallo Jovan!  Sneller dan het licht werd je op de wereld gezet !!  Wat fijn dat je er bent

 

Een ritje naar het ziekenhuis had gekund ...maar de herberg was vol๐Ÿ˜…....geen probleem voor deze ouders dan maar thuis !  ๐Ÿ’™Kayo  was het er helemaal mee eens!  Goed gedaan mama! 

Hallo ๐Ÿ’œRevée!  Jouw mama is goed in bevallen maar ook .... in hele mooie kleertjes maken voor jou! Dat is boffen meisje ๐Ÿ˜Š Lekker genieten daar met zijn drietjes !

Het kleine zusje heet….๐ŸŒธLynn!

Broertje sliep door alles heen, mama bleef lekker thuis!  ( met dit tempo aan te raden …) Proficiat !!

โค๏ธMeva heeft genoeg mensen om zich heen die voor haar zorgen ! Maar mama heeft de beste melk๐Ÿ‘Œ!  Met 4200 gram is ze een echte roze wolk met mooie haartjes ! 

๐Ÿ’™ Oscar heeft een schattig zusje en komt terecht in een mooi nieuw nestje ! 

Gefeliciteerd en veel geluk met jullie 4 tjes! 

We moeten duimen voor onze kleine dappere held 

๐Ÿ’™Guilian!  Bijna 2 weekjes oud , een pittige operatie gehad en nu stapje voor stapje aan het herstellen !  Kleine man ga door!! Kleine stapjes zijn ook stapjes๐Ÿ’ช๐Ÿผ!!  We kijken uit naar je komst terug naar huis ! 

Het lange wachten werd beloond met dit prachtige meisje Gabrielle, dat als ze haar naam eer aan doet engelachtig lief is!

Welkom lieve, mooie Milana. Jouw oma zal vanuit de hemel als een ster over jou waken... <3

Welkom lieve kleine Mila. Wat doe je het supergoed, we zijn super trots op[ jou. Groei maar lekker door zodat we je snel kunnen komen bewonderen.

Cleo kwam zoals haar naam al laat weten op keizerlijke manier ter wereld. Ze is super lief en braaf net zoals haar grote broer, ze is een super tevreden meisje dus mama en papa zijn dat ook!

De mama van ๐Ÿ’™ Jesse ๐Ÿ’™ kan meer dan ze denkt! Op een prachtige en krachtige manier heeft zit dit mannetje van ruim 3800 gram op de wereld gezet. Trots op haar

In het MUMC werden wij ontvangen door 2 lieve verpleegkundigen Gaby & Gaby. 

Wie werd een paar uur later geboren? 

Juist :  โค Gaby โค 

Karma rocks mama! โœŒ

Heel veel geluk samen ! 

Welkom Daan! Daan is een flinke en eigenwijze boy. Keizersnede gepland omdat hij met de billen omlaag bleef liggen, en dan op laatste moment toch goed gaan liggen. Kleine / grote acrobaat…

Hallo lieve Tobi, het lange wachten werd beloond. Het was niet makkelijk, maar je bent er, daar gaat het om. Fijn dat je er bent, kleine vent๐Ÿ˜€

Hallo Oona๐Ÿ’–, met name je mama maakte het spannend in de zwangerschap. Je geboorte was uiteindelijk heel gezellig, dus dat heeft veel goed gemaakt.

Julie โค๏ธ werd thuis geboren, precies zoals mama het had bedacht. Goede voorbereiding en mindset zorgde ervoor dat papa en mama alles onder controle hadden. Wat een mooi team waren jullie met z’n 3tjes!

Dit schatje is Quinn๐Ÿ’™. Hij had een zetje nodig om eruit te komen, want het was zo lekker in de buik bij mama. En zo relax als op de foto, is hij ook echt! Papa en mama doen het super.

Op een bijzondere dag geboren, mama hoopte het een beetje …

๐ŸงขJamie koos de Zondag uit !

Welkom in het gezellige nestje met je grote broer en zus !

๐Ÿš—Harvey van 4 kg!!! Hallo boy!

Mama heeft echt goed afgewacht en was helemaal niet ongeduldig.

En bijzonder … hij lijkt op …mama๐Ÿ˜ƒ

( sorry papa)

๐ŸงขDex …. Dat uithoudingsvermogen van mama.. marathon niveau !

Goed gedaan, hij is super schattig met leuke haartjes !

De koprollen die โค๏ธJairo heeft gemaakt…die gaat bij de turnclub later ๐Ÿคฃ…hoofd beneden. Dwarsligging  Stuitligging … En weer goed gaan liggen. Mama stelde elke keer haar plan bij !

Met goed resultaat !! Proficiat !

Hallo๐ŸงขBas!!!  Je krijgt een snelheids medaille … ze geloofden niet dat mama zo snel kon zijn … wij wisten het !  Pijlsnel ๐Ÿ‘ en super gedaan.

๐Ÿš—Rick is het allerliefste broertje!

Mama altijd optimistisch maar de laatste loodjes waren zwaarโ˜บ๏ธ Chapeau mama, je bent een kanjer !

 

โค๏ธLaila wat fijn dat je er snel was …

Je ouders waren wel aan het wachten maar werden snel beloond !

De geboorte van ๐ŸงขDex kwam een beetje onverwachts… mama wilde hem nog niet kwijt maar haar lijf wel๐Ÿ˜‰dus kreeg hij een zetje met…succes! Wat n knapperd ๐Ÿ‘

Kleine ๐ŸŒธNia…. Jij bleef lekker lang bij mama! Maar wat heeft ze het goed gedaan!  Niet te snel groot worden hè je bent zo schattig !

Lieve kleine Leo๐Ÿ’™, heerlijk al relaxen thuis op de borst bij papa. Dat is het mooiste wat er is. Oma en Opa uit Italië zijn er al om te knuffelen met lieve kleine Leo!

Giulia haar naam stond al jaren vast ๐Ÿ’• De afgelopen jaren stonden per toeval ook in teken van bella Italia. De bevalling eindigde lekker vlot, goed gedaan!

Dacanze ๐Ÿ’š komt terecht in een echt mannen gezin. Dat was zeker te merken aan mama, die beviel kalm als een pro! Wat een prachtige kalme bevalling om te mogen begeleiden!

Klein maar fijn en met genoeg pit! Net als zijn mama. Welkom ๐Ÿ’™ Isay ๐Ÿ’™. Je bent een knapperd. Proficiat! 

Vliegensvlug werd alles voor de komst ๐Ÿ’™ Tuncay ๐Ÿ’™ geregeld. Nu is hij er en groeit hij als kool op mama's melk. Jullie doen het super samen. Proficiat!

Grote zus kon niet wachten! Tijdens het spreekuur hadden we er een collega verloskundige bij ๐Ÿ˜Š 

 ๐Ÿ’™ Bryan ๐Ÿ’™ is er eindelijk! Proficiat!

Met zulke sportieve ouders kan ๐Ÿ’™ Jasper ๐Ÿ’™ natuurlijk niet achterblijven. Qua geboortesnelheid heeft hij een zeer goede tijd neer gezet ! De medaille gaat echter toch wéér naar mama. Dit is echt de mooiste toch? ;-) proficiat! 

๐ŸŒน Rosa ๐ŸŒน de weg naar jouw komst kunnen we stormachtig noemen! Maar jouw papa en mama zijn een geweldig front samen. Hopelijk vanaf nu rustig vaarwater, genieten en lekker "saai" doen ;-) veel geluk!! 

Mama, papa en ๐ŸŒธ Noé ๐ŸŒธ gaven een KOEKje van eigen deeg. Wauw wat een kracht! De aanwezige fanclub werd met de seconde enthousiaster ๐Ÿ˜… veel geluk! 

Vliegensvlug en prachtig kwam ๐Ÿฆ‹ Filou ๐Ÿฆ‹ thuis ter wereld ๐Ÿ˜ (en wat was het gezellig!! ๐Ÿ˜‰) Net zo vlug werd deze slinger door oma gemaakt โค 

Hoera voor lieve kleine Mason! Klein maar fijn want hij doet het super goed en is super braaf!๐Ÿ’™

Iedereen komt om hem te knuffelen ๐Ÿ’™

Welkom lieve Lukas! Wat zat jij nog lekker bij je mama. Na je gboorte 2 uur gehuild ๐Ÿ˜ญ maar nu ben je een heel tevreden mannetje ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ’™

Nowi...Deze dame maakte het mama niet heel gemakkelijk. Ze wilde liever sterretjes kijken en kwam op haar gemakje trotse grote broer tegenmoet 

Vliegensvlug kwam ๐Ÿ’™ Daley ๐Ÿ’™ ter wereld ! Topprestatie mama! Veel geluk! 

En... laat je verwennen ;-)  

๐Ÿ’™ Jalycio ๐Ÿ’™ oftewel.... mini papa! ๐Ÿ˜… een prachtig mannetje waar grote zus super trots naar staat te kijken ๐Ÿ˜ proficiat! 

๐ŸŒธ Aaliyah ๐ŸŒธ is een meisje met snelheid! Geboren worden als een speer....groeien als een speer.... dat belooft wat ๐Ÿ˜ Veel geluk!

๐Ÿ’™ Névi ๐Ÿ’™ onder andere vernoemd naar oma ๐ŸŒ  Hij is net zo'n relaxed als zijn papa en mama! Veel geluk samen! 

Welkom Prince!
Prince ligt er prinsheerlijk bij.
Hij gedraagt zich naar zijn naam.
En ook hier een super trotse oma die het nu al niet kan laten om hem te verwennen.

Hallo lieve Feline,
Wat was jij er vliegensvlug.
Zo snel, dat kunnen we bijna niet geloven.
Trotse oma en opa kwamen vandaag al met je knuffelen.

Je bent net zo leuk als grote broer! Hallo ๐Ÿ’™ Yousuf ๐Ÿ’™ ! Groei maar lekker door want dat gaat nu als een speer!

Als je te vroeg wordt geboren... heb je heel lang plezier van je muts ๐Ÿ˜‚ welkom Morris!!

Aan de inzet van mama lag het niet! Maar toch werd ๐ŸŒธ Joah - Mae ๐ŸŒธ via de keizerlijke weg geboren. Een prachtig popje! Veel geluk samen! 

Het was een lange aanloop.....

Mama had het zich anders voorgesteld.

Maar.....toch werd Livโค๏ธ zoals gehoopt prachtig in bad thuis geboren!

Goed gedaan mama.

Liv heeft in de hemel een super trotse oma en opa, die waren er stiekem zeker bij. 

Hieperdepiep Hoera voor Ellie๐ŸŒธ!

Het was even doorwerken voor mama,

maar toen ze er echt genoeg van had, 

toen kwam Ellie supersnel!

Amy๐ŸŒท maakte wel een heel indrukwekkend verhaal van haar geboorte.

Dit zal papa niet snel vergeten.

Mama moest even bijkomen van dit verhaal.

Fijn dat je er bent lieve Amy.

Welkom lieve kleine Alicia,

Jij was echt wat kleiner dan we hadden gedacht.

Prachtige krullen krijg je vast.

Mama is een echte doorzetter, het was geen makkelijke klus, maar ze is er!

 

Hallo Isa!

Een kindje van de klok.....precies op de uitgerekende datum geboren worden. Dat is toch knap!

Goed gedaan mama, wat een power!

Welkom lieve ๐ŸŒทEva๐ŸŒท,

Jeetje wat was jij snel. We waren er allemaal door overdonderd.

Mama stond klaar om naar ziekenhuis te gaan, maar jij dacht daar echt anders over.

 

Oma is helemaal uit India gekomen om ๐ŸŒบ Mithra te bewonderen ! En ze is mooi! 

Het wel een beetje ๐Ÿฅถ koud… voor iedereen..!

Gefeliciteerd! 

๐ŸŒธ N O É ๐ŸŒธ is het poppetje waar mama hard voor gewerkt heeft ! Ze doen het super samen en de hondjes waken over haar ! 

๐Ÿ’œ Het is druk in huis maar G I G I paste er nog bij en werd met liefde ontvangen ๐Ÿ’œ 

Je broers en zusjes kunnen niet wachten om te knuffelen en staan in de rij ! Proficiat allemaal! 

Mama's intuïtie (en die van oma  ;-) ) klopte helemaal! ๐Ÿ’ž Saar ๐Ÿ’ž kwam vliegensvlug ter wereld op 22-01-22. Hoe mooi is dat? Mama en papa waren geweldig samen. #trots

De kleine koning dat is โค๏ธAmir, mama heeft de bevalling zo goed doorstaan! Ze had goeie hulp zowel live als via face time ! 

Tuur ๐Ÿ’™zag een ritje in de auto helemaal niet meer zitten …mama ook niet, ze beviel vlot van een mooie zoon van 3800 gram ! 

Het kleine zusje is super lief en trots! 

“Sometimes …. Miracles come in pairs ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™”

Hello Niya en Tarik! 

Mama heeft goed voor jullie gezorgd!  

Allebei thuis en met een mooi gewicht ! 

Hallo ๐Ÿ’œ L I L Y ๐Ÿ’œ weet je hoelang er op je gewacht is door je grote zus …?

Jaren …!! En in eens was je er !

Mama heeft dat zó goed gedaan, super trots zijn we op haar !

Genieten vanaf nu !

โค๏ธ M A R L Y โค๏ธ is een heel mooi meisje en voorbeeldig overdag!

s Nachts feest ze graag ๐Ÿ˜€ gaat vast nog veranderen … Proficiat !

๐ŸงขRodi is de kleine broer van Roni ๐Ÿ˜€ ze schelen maar 11 maanden, dat gaat gezellig worden ( en druk ..!) Mama heeft alles onder controle !

๐Ÿš™Ibrahim komt in een gezellig nestje, er is genoeg te beleven in het huisje. Welkom kleine man er zal goed voor je gezorgd worden.

We posten alles iets later dan gepland …..

Er was iets met quarantaines / Covid / isolaties / vakanties  verder helemaal niks ๐Ÿ˜…

โค๏ธNina is de mooie combi van Peru en Nederland! Ze is zo schattig !!

Oma laat haar niet meer los …

De geboorte van ๐ŸงขRosario was zo goed en mooi! Mama heeft het mooi afgesloten met deze ervaring !

Gefeliciteerd !!

โค๏ธLize ….. vliegensvlug werd je geboren gewoon op de bank, helemaal niet gepland zo maar er was geen houden maar aan!  Mama was zo blij! En iedereen die erbij was inclusief oma was super trots op de power van mama! 

En ๐Ÿ’™ Lio staat als baby 1 genoteerd in onze praktijk! en dan ook nog met de jongensnaam die in 2021 op 1 staat!!! Gefeliciteerd! Mama staat al heel lang op 1 voor papa๐Ÿฅฐ

De laatste dag van 2021 heeft ๐Ÿ’™ Jéno uitgekozen.. en als het goed is...(dachten we vorig jaar ook๐Ÿ˜†...) zal vanaf NU elk jaar het vuurwerk voor hem knallen! en voor zijn ouders uiteraard! Proficiat!

Jemaïah๐Ÿ’™ is een heel klein ventje….. maar hij doet het super goed.

We zijn super trost. Groei nog maar lekker door, dan kunnen we je snel thuis bewonderen.

is een heel klein ventje….. maar hij doet het super goed.

We zijn super trost. Groei nog maar lekker door, dan kunnen we je snel thuis bewonderen.

Welkom Lex๐Ÿ’™,

Wauw jij krijgt het goed met een grote broer en zus!

Mama heeft het klusje weer super goed geklaard.

Lekker genieten samen nu.

Welkom lieve ๐Ÿ’™Beau! Wat krijg jij het goed, met die 2 grote zussen. Beau heeft gewoon al 3 mama`s die hem de fles willen geven. Beau werd nog net geboren voor kerst. Fijn dat je er bent. Nu lekker samen thuis genieten. 

๐ŸŒธIda is een grote dame van ruim 4 kg. Haar grote kleine nichtje heeft haar al mogen bewonderen. Haar nichtje is een paar weken ouder, maar kleiner nog als Ida, hoe grappig is dat?

Mama heeft het super goed gedaan!๐Ÿ’Ÿ

De inleiding voor ๐Ÿ’™Matty๐Ÿ’™ was gepland....maar hij kondigde zichzelf mooi op dezelfde dag aan. 

Matty kon al lekker thuis genieten met kerst van alle gezelligheid, lampjes en vooral van zijn grote broer.

Hieperdepiep Hoera voor ๐ŸŒธAlexandria๐ŸŒธ! Je kwam in een niet zo`n leuke tijd. Iedereen om je heen in quarantaine. Maar dat maakte het geluk niet minder. Fijn dat je er bent kleine meid.

Welkom lieve kleine ๐Ÿ’™Ruben๐Ÿ’™! Jeetje wat heb je iedereen laten schrikken. Je kwam al dit jaar....dat zat helemaal niet in de planning. Maar je bent er en je doet het goed, dat is het belangrijkste. Groei maar lekker door zodat we je snel thuis kunnen bewonderen.

Mama had de naam al eens gezien maar gaf er nog een kleine eigen draai aan. Uniek op alle fronten ๐Ÿ˜Š

Hallo ๐Ÿ’– Jazzy-Mae ๐Ÿ’– veel geluk samen! 

๐Ÿ’™ Luuk ๐Ÿ’™ nam zijn tijd.... maar was het wachten meer dan waard ๐Ÿ˜ Top mama! proficiat! 

Een prachtige tweede dame in het prachtige Moorveld.  Welkom ๐ŸŒน Alexis ๐ŸŒน net als grote zus had jij een goed kosthuis bij mama ๐Ÿ˜‰ proficiat! 

Er werden namen gematched op een app en ๐Ÿ’™ Stijn ๐Ÿ’™ kwam als winnaar uit de bus  ๐Ÿ˜ goed gedaan mama! proficiat!

Jongen of meisje...? verrassing tot het einde maar het evenwicht is hersteld!

Na 1 grote broer en 2 grote zussen maakt deze bengel het gezin compleet. Welkom  ๐Ÿ’™ Reuven ๐Ÿ’™ !

Mama was weer briljant! proficiat !

๐ŸŒธIva๐ŸŒธ is niet bepaald een kleine meid. 

Maar niet zo groot als er werd gedacht. 

Een beetje eigenwijs is ze wel....haar prachtige haardos past daar goed bij. 

En ook hier zo`n super trotse grote broer.

Welkom Yoah-Xanthos๐Ÿ’™! 

Een kleine meneer die nog even moet groeien.

Grote broer heeft hem nog niet gezien maar is nu al super trots.

Op het moment dat ๐Ÿ’•Betab geboren werd was het in Eritrea feest! En nog steeds!

De meisjes gaan winnen in de familie ๐Ÿ’•!

De reden waarom ๐ŸŽ€ Destiny ๐ŸŽ€ een beetje vroeger geboren werd was een hele goeie !
Wat was ze er snel …! Ze heeft een mooi gewicht en is maar liefst ruim 51 cm !
Dat gaat een Hollands next top model worden!
Broertjes blij en haar ouders dolblij met die kleine prinses. Nog heel even geduld… ze is bijna thuis ๐Ÿคž

Tom โค is de benjamin in het gezin ! Zijn gewicht van 4600 gram betekent geen maatje 50…..

Wat deed mama dat goed!  Zoals ze had voorspeld en heel relaxed! Super!

Jarin ๐Ÿ’™ heeft geluk…zijn grote broer en zus zorgen mee!

Mama is aan het herstellen van gemakkelijk klusje maar ze deed het๐Ÿ‘!

Kleine ๐Ÿ’› Juliano…kom je naar huis?? Je zusje kan niet wachten!! En je mama’s ook niet!

Wat hebben ze het goed gedaan! Proficiat!

Lenn ๐Ÿ’š bedacht zich geen moment, eenmaal aangekomen in het ziekenhuis wilde hij zijn ouders zien!

Een hele mooie bevalling met een prachtig resultaat!

Hamza ๐Ÿค heeft iedereen wakker geschud…hij wilde zijn mama gewoon wat eerder verlaten!

Met een hele goeie reden!! Het is goed gekomen!!

Het rijtje boys …daar hoort ๐Ÿ’œ Sverre bij!  Een kleine stuiteraar…!

Hij is superschattig en blij dat hij zijn ouders heeft leren kennen!

Lieve Mason๐Ÿ’™, je maakte het wel super spannend allemaal. Kom nu maar snel naar huis.

We willen je thuis bewonderen en iedereen thuis kan niet wachten om met je te knuffelen. 

Welkom lieve ๐ŸŒธJulia๐ŸŒธ. Als een echte prinses ligt Julia nu fijn thuis in haar nestje.

Grote broer moet even wennen, maar vindt het wel superleuk. Lekker samen genieten met z`n vieren.

Hallo Yesdine๐Ÿ’™, jij hebt een grote zus en een grote broer is dat even boffen! heel veel plezier samen met jullie vijfjes.

Welkom Sjo๐Ÿ€! Drie generaties Sjo, een hele trotse papa en overgroot opa! allemaal genaamd Sjo!

Welkom lieve Stitch๐Ÿ’™, je bleef lekker lang zitten bij mama, had echt geen zin om te komen.

maar nu eindelijk fijn in de box met je beste vriend, knuffel Stitch๐Ÿงธ. Grote zus helpt goed en is ook super trots. 

Beschuit met muisjes krijgen we op kraamvisite bij Lindy๐Ÿ’•, want dat hoort erbij. Ze heeft zowel Braziliaanse als Italiaanse roots, maar is zelf 100% Nederlands. De oma's komen van ver om haar te bewonderen. 

Welkom Alexander. Wat heeft jouw mama dat ontzettend goed gedaan, maar dat hadden we stiekem wel gedacht. De dozen waren nog niet uitgepakt in het nieuwe huis en de weeën begonnen al..

Poeh, Lucy maakte wel een hele bijzondere entree op deze wereld. 

Het was even heel spannend, maar wat doet ze het super goed nu. 

We kunnen niet wachten om met haar te mogen knuffelen. ๐Ÿ’‹

Jules heeft de looks van papa, maar krijgt de beste moedermelk van mama. Na een fijne en fitte zwangerschap, nu ook een fijne kraamweek. Ze doen het super samen. 

Rox is een stoere naam, die past bij deze stoere mama! 3 kindjes vlot op de wereld gezet. En nu is het kibbelen wie haar het langst op de schoot mag hebben.. grote broer en zus zijn zooo blij dat ze er is. โค

Het was een hele klus, maar Lieke is er. Als de tante dan ook kraamverzorgster is, weet je zeker dat mama goed verwend gaat worden. En dat heeft ze verdiend! ๐Ÿ’ช

Fien๐ŸŒท  is de tweede prinses in dit huishouden. Ook was de bevalling wederom zo spannend,

mama heeft het geweldig gedaan! 

De mama van Jamey kan het nog niet helemaal geloven.. wat een ongelofelijk snelle thuisbevalling. Ook de borstvoeding loopt als een tiet ;) ๐Ÿ˜‰

Bij baby Elijah๐Ÿ’™ thuis zitten zijn mama's op een blauwe wolk. En terecht! Wat een prachtig mannetje en een super bevalling. 

Bij Bentley๐Ÿ’š op kraamvisite; het is daar een gezellige boel. Met zijn neefje en nichtje erbij krijgt hij aandacht genoeg. Eten, poepen en slapen, wat doet hij het goed!

 

Abelโญ, prachtige naam die goed past bij zijn grote broer. 

Bij de geboorte van Abel was het gelukkig minder spannend als bij die van zijn grote broer.

Opluchting en genieten dus๐Ÿ€. Goed gedaan samen!

De super sportieve mama van ๐Ÿ’™ César ๐Ÿ’™ heeft het toch maar mooi gedaan.

Het was pittig en even zag het ernaar uit dat ook César op keizerlijke wijze geboren zou worden.

Maar net op tijd bedacht César zich. 

Hierdepiep Hoera voor Lio!๐Ÿ€

Eindelijk thuis, lekker rustig in de wieg met een mooie deken met zijn naam er al op.

Het was geen makkelijke klus, dus nu volop thuis genieten en uitrusten.

Welkom lieve Noah!

Noah had het te goed bij mama.๐Ÿ’™

Veel pogingen om hem thuis geboren te laten worden waren tevergeefs. Hij wilde gewoon de maximale tijd lekker rustig blijven zitten in de buik bij mama....

Hallo ๐ŸŒธ Danisha ๐ŸŒธ wat fijn dat je er bent!

Er werd zo naar je uitgekeken!! en nu ben je lekker thuis samen met jullie mooie gezinnetje!

Felix kreeg een relaxed welkom! Kan ook niet anders met zo’n stress bestendige moeder! Super gedaan !

Lars werd ( onverwachts ) thuis in het bad geboren! Mama wilde niks anders meer dan lekker in het water zitten! Wat deed ze dat goed! Een echte PRO in onderwater bevallen! Proficiat!

Maria is geboren ! Al haar broertjes en zusjes staan te springen van geluk! Wat is ze klein ! Bienvenidos Maria !

Er zullen altijd twee jongens waken over hun zusje Ganesha! Ze heeft een beschermengeltje voor altijd...na een zware tijd breekt het zonnetje door!

Felix kreeg een relaxed welkom! Kan ook niet anders met zoโ€™n stress bestendige moeder! Super gedaan !

Lars werd ( onverwachts ) thuis in het bad geboren! Mama wilde niks anders meer dan lekker in het water zitten! Wat deed ze dat goed! Een echte PRO in onderwater bevallen! Proficiat!