Team verloskundigen

Team verloskundigen

Team verloskundigen

Team verloskundigen
Team verloskundigen

Judith van Vleuten

In 2005 kon ik mijn droom verwezenlijken en studeerde af als verloskundige. Direct mocht ik van start als verloskundige op verschillende plekken in Limburg. Al vrij snel kon ik ook aan het werk in deze praktijk, als verloskundige werken in Maastricht, iets mooiers is er bijna niet! In 2010 werd ik voor het eerst moeder van mijn zoon Thimo, in 2012 kreeg hij er een broertje bij, Loek. Nu dus aan het werk als trotse moeder van 2 zonen in een gezellige, maar ook professionele praktijk in Maastricht. Hopenlijk tot snel ziens in onze praktijk."

Team verloskundigen

Judit Keulen

Geboren in Limburg, maar heeft dertien jaar in een eigen praktijk in Amsterdam gewerkt. Moeder van drie kinderen.

"Sinds 2006 woon ik weer in Maastricht en werk met heel veel plezier parttime in de praktijk. In 2021 ben ik gepromoveerd op het onderwerp "de zwangerschap na 41 weken". Ik combineer de diensten en het spreekuur met een baan als senior onderzoeker bij de Academie Verloskunde in Maastricht. Maar het mooiste om te doen blijft toch nog steeds het ontmoeten van zwangere vrouwen en hun partner tijdens het spreekuur en het begeleiden van een bevalling. Heel graag tot ziens!"

Team verloskundigen
100%
min
112%

Eva Craft

Geboren en opgegroeid in Maastricht. Sinds haar afstuderen is ze werkzaam bij verloskundige praktijk Schoffelen – van Vleuten. “Ik vind het een eer om zwangeren en hun partners te mogen begeleiden tijdens deze intieme en bijzondere gebeurtenis. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten. Tot ziens! “